suriyani's FotoPage

By: suriyani yusoff

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Friday, 26-Oct-2007 03:30 Email | Share | | Bookmark
JUMPA KEMBALI

Suamiku dan anak kedua
Budak2 rebut gula2
Beria-ia nak menang
View all 4 photos...
Hari ini saya berpeluang untuk update blog saya setelah beberapa hari tak sempat. banyak kerja dan semalam ada kelas. Ingat nak joint jadi ajen Unit Trust. Insyaallah bulan depan exam kalau lulus dapatlah saya jadi salah seorang ajen.

Teringat balik masa hari keluarga pejabat yang dibuat di rumah rehat Ofis kat PD. Macam2 perkara terjadi.

Itu cerita tahun lepas. Tahun ni tak taulah ada hari keluarga atau tidak. Dengan Pengurusan baru, dan maca2 masalah dalaman tak tau ler....


Tuesday, 23-Oct-2007 07:27 Email | Share | | Bookmark
KALI PERTAMA.....BLOG GAMBAR KELUARGA SAYA

My sons
14:52
Assalamualaikum,
Saya amat berterima kasih kepada kawan-kawan yang perkenalkan saya dengan Fotopages ni. Saya dapat buat blog gambar saya sendiri. Kat sini saya nak kongsi cerita keluarga saya dengan semua pelayar web dan kawan-kawan.
Hari ini anak saya yang paling kecil tersepit tangannya kat pintu. Tadi pengasuhnya telefon. Menangisnya memang susah nak reda. Petang nanti balik pejabat baru saya boleh tengok keadaannya macammana.
Susah jadi ibu berkerjaya, tapi apakan daya....untuk keluarga juga.


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net